Top Ad unit 728 × 90

Internet Download Manager 6.25 Build 2 Katılımsız Lisanslı İndir

İnternetteki en popüler indirmeye yardımcı program olan Internet Download Manager'i (kısa adıyla IDM) satın alınmadan kullanılmak isteyenler için 2 geçerli yöntem bulduk. Burada yazılanları harfiyen uyguladıktan sonra sizler de ömür boyu ücretsiz bir biçimde IDM'yi kullanabileceksiniz.
Internet Download Manager 6.25 Build 2 Katılımsız Lisanslı İndir
Internet Download Manager 6.25 Build 2 Katılımsız Lisanslı İndir
Internet Download Manager ne işe yarar:  (Bilmeyenler için)
IDM sizlerin internet üzerinden dosya indirmenize yardımcı olan, dosyayı indirirken kendi içerisindeki ayarlarla işinizi kolaylaştıran, genellikle film, oyun veya müzik indirilirken kullanılan bir indirme aracıdır. Internet Download Manager internet kullanan herkesin bilgisayarında mutlaka bulunmasını düşündüğümüz bir programdır. Özellikle sık sık internetten dosya indirenler için ideal bir programdır. Şimdi ise ücretli olarak satılan IDM'nin nasıl ücretsiz bir biçimde kullanılacağı konusuna geçelim.

Internet Download Manager 6.25 Build 2 Katılımsız Kurulum Anlatımı

1. ADIM: IDM Bilgisayarında Önceden Kurulu Olanlar İçin:

- Eğer bilgisayarınıza önceden IDM kurmuş, kaldırmış veya IDM sürekli "fake serial(sahte lisans)"uyarısı alıyorsanız 1.Adım'dan başlayınız.
(IDM Fake serial uyarı örneği)
IDM Fake serial uyarı
1- İlk olarak eğer idm hala bilgisayarınızda kurulu ise başlat>denetim masası>programları kaldır yolu ile ıdm yi bilgisayarınızdan kaldırınız.
IDM Fake serial uyarı
Not: Kaldırılırken "Tam" seçeneğini işaretlemeyi unutmayın.
IDM Fake serial uyarı
Not 2: Kaldırma işlemi bittikten sonra gelen uyarıya(yeniden başlatılsın mı?) "İPTAL" butonuna basarak yeniden başlatmayı iptal edin.
IDM Fake serial uyarı
2- IDM Kaldırılma işlemi bittikten sonra buradan bilgisayarınıza CCLeaner adlı programı indirmeniz gerekiyor. CCLeaner programı ile IDM'nin kayıt defterinizde saklı kalan kayıtlarını da silersiniz. Bu sayede temiz bir kurulum yapabiliriz. CCLeaner'i buradan indirebilirsiniz. 3- CCLeaner'i kurduktan sonra sol menüden "Kayıt Defteri" ne tıklayınız ve ardından "Sorunlar İçin Tara!" butonuna basınız.
IDM Fake serial uyarı
Not: CCLeaner kullanımının detayı için CCLeaner'in indirileceği sayfadan ayrıltılara bakabilirsiniz. 4- Şimdi CCLeaner kaldırma işlemi tamamlandı. Unutmayın eğer önceden kaldırdıysanız bile CCLeaner adlı programı indirip tarama yapmalısınız. Bunun nedeni dediğimiz gibi IDM bazı dosyalarınızı her ihtimale karşı sizin bilgisayarınızda erişemeyeceğiniz bir yerlerde saklıyor olmasıdır.

2. ADIM: IDM Hiç Kurmamış veya Kurup Kaldıranlar İçin:

- Eğer Internet Download Manager'i ilk defa indiriyor, veya indirmiş sonradan da kaldırdıysanız 2. Adımdan devam ediniz. 1- İlk olarak 1.Adım bölümünde 2. , 3. ve 4. adımları uygulayınız.(yukarıdaki adımları) Daha sonra buradan devam ediniz. 2- CCLeaner ile tarama bittikten sonra buradan veya yazımızın en altından IDM'nin yayınlanmış olduğu son sürümü katılımsız(lisanslı olarak) indiriniz. 3- İndirdiğiniz Internet Download Manager adlı dosyayı açın ve içerisinde bulunan "Beni Kur" isimli kurulum dosyasını çalıştırın. 4- Ardından kurulum hızlı bir şekilde tamamlanacaktır ve IDM'yi full sorunsuz kullanabilirsiniz.
IDM Kurulduktan sonraki ekran görüntüsü:
Internet Download Manager 6.25 Build 2 Katılımsız Lisanslı İndir


IDM İNDİRME SİTESİNE GİTMEK İÇİN TIKLAYIN!

Internet Download Manager 6.25 Build 2 Katılımsız Lisanslı İndir Reviewed by Unknown on 13:42 Rating: 5

1 yorum:

  1. Internet Manager 6.25 Build 2 Katılımsız Lisanslı Indir - Programları Tam Indir >>>>> Download Now

    >>>>> Download Full

    Internet Manager 6.25 Build 2 Katılımsız Lisanslı Indir - Programları Tam Indir >>>>> Download LINK

    >>>>> Download Now

    Internet Manager 6.25 Build 2 Katılımsız Lisanslı Indir - Programları Tam Indir >>>>> Download Full

    >>>>> Download LINK

    YanıtlaSil

.

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.